Okej så här är läget...

Jag har inte mycket ont att säga om djur... djur i alla dess former.. jag klarar faktiskt de flesta djur! I mina yngre dar hjälpte jg till i en zooaffär och tampades varje dag med diverse djur, såsom möss...spindlar....fiskar you name it... och nej jag skriker inte högt när jag ser en spindel, tycker faktiskt de är rätt söta... något som däremot får mitt hjärta att dunka till är gråshuggor eller hur det stavas och nu i äldre dar även ormar!! När jag va yngre gick de väl an, kunde väl klappa och ha dinglande runt halsen på mässor och sånt.. men nu... herrejisses... det hela började dagarna innan min student för ehh... lite mer än ett år sedan när jag skulle hjälpa till att göra rent i trädgården och en liten kopparödla skrämde mig lika mycket som jag skrämde den... i sommras möttes vi igen..

Ett annat djur jag också har lite svårt för är grodor!! Och paddor...dessa hoppande små saker kan få mig att skutta 2 meter högt upp i luften... märkligt med tanke på att när jag var liten älskade dessa djur och tillsammans med morfar älskade jag att reta mormor med att greja med grodyngeluppfödning på sommrarna... jag tror de va de där albinopaddorna i zooaffären som gjorde att jag tog avstånd och när en groda simma runt i duschen en dag när ja tvätta håret....

Men jag ska komma till min punkt nu...idag höll jag nämligen bokstavligen på att dö...det är varmt i växjö...solen skiner fåglarna kvittrar jag beslutar mig för att gå till ICA och köpa fika.. studsar i mina ballerina och vandrar längst kanten...av en slump! tittar jag ner i diket... och där....40 cm från min fot ligger en orm utsträckt med huvudet mot min fot.. grå...med sicksack på ryggen... Jag studsa iväg med en väldans fart...snacka om nära till hjärtinfarkt! om det var en huggorm eller ej vet jag inte... men det var tydliga sicksackmönster... Tycker jag stött på ormar lite väl ofta senaste året nu... eller kanske bara jag som tycker?? Nåja nu ska jag studsa i mina skor och röra mig mot min vän cancan och vara med på deras förfest...de ska ut dock ej jag....jag ska mumsa på godis istället och sen hem och plugga....vad ska ni göra ikväll??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0