Oj vad klockan går fort!!

Det blir så snabbt sent... usch jag har gått och blivit godisberoende igen.... men nej nu blir det ingen mer godis på ett bra tag!! Ska till och med avstå vinet på tjejmiddan på Lördag...

Har inte hunnit kolla upp det här med bilderna än men jag får försöka imorgon om jag hinner... har 100 sidor att läsa i en bok till på lördag och farmakologin tentan börjar närma sig lite plugg på den med plus en fredagsfika med töserna utan bulle för min del då hehe... fullt upp....men det ska för övrigt bli en lugn och skön fredagskväll funderar på att göra en fruktsallad, sodastreama lite vatten, mysa ner mig i mitt Betsey Johnson nattlinne och sjunka ner i den goa nya soffan och läsa lite/slö titta på tv... nån som vet om det går någon bra film imorgon??

Just det har köpt en höstkappa nu också blev en i babydoll lite gossipgirl inspirerad från Ellos.. fick 50% rabatt på en vara så jag slog till... på en grå!! köper annars bara svarta jackor.. nästan.....förutom min vinröda Woods jacka och min moschino jeansjacka....annars är allt svart svart svart..... haha... men nu får en grå ta plats!

Well nu ska jag krypa ner i sängen puss på er sussa sött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0