Indianskor??

Hmm.... letade för några veckor sen efter en jacka...klicka in mig på josefssons hemsida och såg "höstnyheter" och där vad dom! Mina lovers! Ett par "indianskor" sitter som en smäck... Cancans kommentar men va inte det modernt för jätte länge sen? (på bred skånska)....skiter i om det är modernt eller ej, fanns på några runways för fall 2008....har man ingen fransväska får man ta frans skor? (särskrivning)... och vet ni hur härliga de är?? Sitter som en smäck!



hmm dagens slappar outfit dp...skor vet ni... jeans cheap monday...kofta indiska och min underbar rosa mössa som inte kom me  kommer också från indiska....jepp det va det hela =)

Imorgon händer mycket... har tvättid,.. träffa töserna för att köpa födelsedagspresent till M och sen hem och laga mat till pappa som kommer hit! sen på lörda ska papps å ja ner på stan å sen på kvällen är det partaj hos M, ska försöka blogga emellan men det kan bli trångt =P...

Just det kom precis hem från E... "tjejgänget" har suttit och dreglat över gossip girl.. jag över kläder och singlarna över killar... fasen vad jag saknar mitt långa hår! Varför klippte min frisör mig så mycket????


pöss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0