Phiiia hälsar goooodmooooorgon!

haha.....flumm humör idag....inget kommer att bli som det ska va, helt cocobenko som jag sa igår när jag skulle säga här doftar det gott i fikarummet, det blev istället här gottar det gott!    höhö humorn är på maax *not* blev inte bättre när en av våra härliga söta patienter kommer ut med håret som står rakt upp å bakåt och en av ssk kläcker av, ja jag testa henne och hennes rollator imorse i Saabs vindtunnel, jäääklar vad det slira och däcken explodera men hon klara sig! då får man sån frilla........jag dog av skratt...fullkomligt dog... haha söker på rollatorer på google, vilken skulle ni välja?

denna från Trionic som det står följande om: "Walker erbjuder användaren gångstöd och fungerar som promenadkompis, shoppingvagn eller som ersättning till en traditionell rollator. Den fungerar som en naturlig förlängning av människokroppen.

Syftet är att uppmuntra till aktivitet och att öka tillgängligheten till närmiljön. Walker fungerar lika bra i stan som i motionsspåret, på golfbanan, vid sommarstugan och på badstranden."


Eller kanske denna från Volaris??

Den X-fällda konstruktionen underlättar hopfällningen och gör att den förblir stående i hopfällt läge.
Det innebär att den tar mindre plats och är enkel att transportera. Då både sits och handtag kan justeras enkelt i höjd kan flera brukargrupper tillgodoses med samma modell.

Rollatorn är utrustad med VABS-broms som effektiviserar inbromsningen av rollatorn. Den helt nya och unika parkeringsbromsen i form av en bygel är tydlig och användarvänlig.

Volaris S 7 har komfortstativ av aluminium som innebär att den är följsam och rullar stadigt även på ojämna underlag utan att hjulen fladdrar.



Jag hade nog vallt den första, den ser liiite mer speacad ut, och så kan man ju ha den på golfbanan!!! (inte för att jag spelar golf nu, men kommer definitivt börja med det på ålderns höst)

vilken hade ni vallt av dessa förträffliga??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0